FAQ

Wanneer moet ik boeken?

Wanneer kom je langs?

Zodra je interesse hebt in het vast laten leggen van de kraamtijd kun je een vrijblijvende kennismaking met mij plannen.

We maken dan telefonisch kennis, ik vertel wat meer over de Reportage en je kunt eventueel vragen stellen.

Als je weet dat je dit wilt dan zou ik direct de boeking vastleggen door het invullen van het boekingsformulier en de aanbetaling te voldoen. Zo ben ja namelijk zeker van je plekje.

Doordat ik flexibel beschikbaar moet zijn neem ik maar een maximaal aantal reportages per maand aan. Als je te lang wacht kan het zijn dat ik vol zit, maar probeer het zeker!

Ik kom langs zodra je klaar bent voor mijn komst. Dat is soms al de dag na de geboorte en soms een paar weken na de geboorte. Dit is vaak afhankelijk van hoe de bevalling is geweest of hoe het herstel gaat.

Dit hoef je niet van tevoren te bedenken, we hebben contact zodra de baby is geboren en maken dan een afspraak!

Wat is het verschil tussen tijd Kraamtijd Reportage en en Kraam Tijdlijn Reportage?

Bij een Kraamtijd reportage kom ik één keer langs in de kraamtijd (de eerste 42 dagen na geboorte). Tijdens deze reportage leg ik jullie vast op een documenterende manier en dit geeft een heel mooi en volledig beeld van de kraamtijd.

Tijdens een Kraam Tijdlijn Reportage kom ik drie keer langs in de kraamtijd. Hierdoor is er ruimste om meer verschillende momenten vast te leggen en kun je ook echt het verschil zien tussen de eerste dagen en na een paar weken.

De Kraam Tijdlijn reportage is ook heel geschrikt als je de eerste ontmoeting tussen broer/zus vast wil leggen.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Het is mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen.

Wat kan ik verwachten?

Andere vraag?
Neem contact met me op!