Cursus Waardevolle foto's maken

- Voor zorgverleners

Elke dag maak jij, als zorgverlener, dingen mee die verder gaan dan woorden alleen. Je bent getuige van momenten van doorbraak, veerkracht en liefde.

Stel je dan eens voor dat je deze dierbare momenten vastlegd in beelden die meer zeggen dan duizend woorden. Beelden die niet alleen mooie herinneringen vasthouden, maar ondersteunen in het mentale herstel.

"In een wereld waar woorden soms tekortschieten, spreken foto's voorbij de stilte en bieden ze een pad naar genezing."

Over de cursus:

Tijdens mijn werk als kraamtijd fotograaf kwam ik er steeds meer achter waar de waarde ligt van foto's tijdens de kraamtijd, namelijk de herinnering van hoe het echt was. Dat de kraamtijd een bijzonder mooie periode kan zijn hoef ik jou niet uit te leggen, maar ook weet je dat veel mensen na deze periode kampen met depressieve gevoelens.

Ik merkte dat mijn klanten veel haalden uit de foto's van deze peropde. Dat het ze handvatten kon bieden op het gebied van mentaal herstel. En dat gun ik iedereen.Helaas kan niet iedereen mij of een andere fotograaf inhuren, maar gelukkig is er wel bijna altijd een zorgverlener aanwezig die van super dichtbij meemaakt hoe het gaat.

Hoe bijzonder zou het daarom zijn als zorgverleners een aantal relatief simpele handvatten krijgen waarmee ze grote impact kunnen maken op langere termijn?

Meld je hier aan voor de wachtlijst!

04

03

02

01

Belang van foto's

Onderscheid jezelf

Praktisch

Goed te combineren

Natuurlijk begrijp ik dat de druk op zorg hoog ligt! Daarom heb ik er voor gezorgd dat je in deze cursus leert om binnen beperkte tijd juist net die juiste foto te maken die je klant gaat helpen.

De cursus is to the point en lekker praktisch. Ik wil je alleen de hoognodige informatie meegeven.

We bespreken het belang van foto's in het algemeen en specifiek tijdens de kraamtijd. Wat maakt een foto waardevol?

Na afloop ontvang je een certificaat van het voltooien van de curus. Vanaf dan kun je dit unieke extra aanbod dus ook aan je klant verkopen. Zo onderscheid jij je van andere zorverleners.

OVER TAMAR...

Al jaren kom ik bij mensen langs om de kraamtijd te fotograferen en steeds meer kwam ik er achter dat dit niet ging op het mooie of perfecte plaatje. Juist de foto's van hoe deze periode echt was werden mijn klanten het meest dierbaar.

Zelf kan ik een paar uurtjes aanwezig zijn om een mooi verhaal vast te leggen, maar hoe waardevol zou het zijn als zorgverleners dit ook kunnen bieden? Dat foto's van je kraamtijd vanzelfsprekend zijn? Dit kan jij betekenen.

Lees meer

Bekijk de reportages van: