Kraamtijd reportage

De meest prille tijd in jullie leven vastgelegd tijdens een kraamtijd reportage, om er op elk moment weer even naar terug te kunnen en bewust mee te maken wat er onbewust is gebeurd.

contact

Gefeliciteerd, er is een kindje op komst!

Of je nou in verwachting bent van je eerste kindje of van nummer acht, het blijft zo ongelofelijk bijzonder. Negen maanden kijk je uit naar jullie ontmoeting, je wil je kindje zo graag aanraken, ruiken en oneindig veel kusjes geven. Je bent benieuwd hoe het zal zijn en dan ineens is het moment daar.

De kraamtijd is een tijd van herstel, wennen aan elkaar en aan de nieuwe situatie, maar zit ook vol eerste keren zoals de ontmoeting met grote broer of zus, voedingen, in bad, wegen, verschonen, postnatale behandelingen en ga zo maar door!

Zo jammer dat juist tijdens deze prille tijd de uren voorbij vliegen! Tijdens de eerste uren in het leven van je kindje gebeurt er super veel met jou als moeder en onder invloed van onwijs veel hormonen, emoties en overwhelm zullen je herinneringen vervagen en er zijn altijd dingen die zelfs helemaal langs je heen gaan. Juist deze momenten wil ik voor jou vangen, zodat je ze voor altijd kunt bewaren, inzien en later zelfs aan je kindje door kunt geven.

Bekijk de reportages van:

Zij gingen je voor:

Rianne

Kraamtijd reportage

Tamar kwam bij ons thuis voor een kraamshoot en wat heeft ze prachtige beelden gemaakt! Ze heeft de perfecte balans gemaakt tussen rauwe, bijna documentaire-achtige beelden en de zachtere, liefdevolle shots. Ze straalt rust uit tijdens de shoot, wat heel fijn is in deze toch ook wel hectische periode. Wij zijn heel blij met de beelden van deze kraamshoot, omdat het zo’n bijzondere eerste periode is als vers gezin.

Annemiek

Kraamtijd reportage

Wauw.. wat een prachtige foto’s hebben we van de kraamtijd reportage. We wisten van te voren niet goed wat we qua style konden verwachten van de foto’s. Maar ze zijn zo puur en echt. Zo bijzonder om deze momenten vast te leggen. We voelde ons meteen op ons gemak bij Tamar

Kraamtijd Fotografie Bad

10 10

Bekijk de pakketten:

01

03

02

Kraamtijd reportage

Zwangerschap shoot

Kraam tijdlijn reportage

(Icm. Kraamtijd Reportage of Kraam Tijdlijn Reportage bij te boeken)

Alle door mij geselecteerde foto's digitaal

± 2,5 uur fotografie

• Super snelle preview

Luxe album met mooie linnen kaft (15*15 cm)

20 foto’s digitaal in hoge resolutie (kies je zelf uit)

± 1,5 uur fotografie

• Een gecombineerd fotoalbum met zowel foto’s van de zwangerschap als kraamtijd

+ GRATIS upgrade naar grote 20x20 cm luxe album met linnen kaft

3 fotomomenten in de eerste 42 dagen na geboorte

Alle door mij geselecteerde foto's digitaal

Luxe album met mooie linnen kaft (15*15 cm)

± 1,5 uur fotografie per keer

• Super snelle preview

€49,- korting op een zwangerschap shoot

Investering:

Investering:

Investering:

€ 599,-

€ 349,-

€ 1250,-

Vraag een informatie brochure aan!

* Betalen in termijnen is mogelijk

Kim

Kraamtijd reportage

''Tamar kwam in mijn kraamtijd en was aanwezig bij het moment dat ik voor het eerst in de douche ging met mijn kersverse zoon. Mijn man en dochter stonden in de badkamer. De kraamhulp hielp me. Intiemer kan haast niet. Niet alleen is dit waanzinnig vastgelegd, maar als ik terug kijk op dit moment voelde ik haar aanwezigheid niet. Zo op de achtergrond. Ik vind dat heel knap dat een fotograaf dit kan en daarmee dit ongelofelijk intieme moment zo puur vast kan leggen. Ik ben Tamar daar eeuwig dankbaar voor.''

Laten we kennismaken!

Je weet nu wat een kraamtijd reportage inhoudt en je hebt misschien ook al interesse. Super leuk! Maar, ik vind het heel erg belangrijk dat wij bij elkaar passen. Daarom kun je altijd en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Ik vertel je graag wat meer over de reportage en leren we elkaar natuurlijk een beetje kennen!

zullen we Samen een theetje drinken?

FAQ

Tijdens de kraamtijd komt er geen visite bij ons, waarom wel een fotograaf?

Ik twijfel omdat ik niet weet wat ik kan verwachten, kan ik last minute beslissen?

Wat is het verschil tussen een kraamtijd reportage en een newborn shoot?

Dat is natuurlijk helemaal aan jullie zelf! Wat ik wel kan verzekeren is dat ik geen visite ben. Je kunt het je nu misschien moeilijk inbeelden, maar je zult echt nauwelijks merken dat ik er ben. Ik ga volledig mee in jullie flow. En het gaat natuurlijk om het resultaat: waardevolle beelden van deze bijzondere tijd. Als je die wilt, dan is het verstandig om een fotograaf uit te nodigen!

Dat snap ik! Zeker als je in verwachting bent van je eerste kindje weet je niet goed wat je van je kraamtijd kunt verwachten. Je bent natuurlijk helemaal vrij in wanneer je wilt dat ik langs kom. Dat kan een paar uur na de geboorte zijn of na veertig dagen. Het risico van last minute plannen is dat ik beperkt plek heb, maar je kunt het altijd proberen!

Tijdens de kraamtijd reportage leg ik de kraamtijd voor jullie vast zoals die is. Ik zorg dat is 2 weken voor en 2 weken na je uitgerekende datum tijd in mijn agenda vrij houd zodat ik op elk gewenst moment bij jullie langs kan komen. Tijdens een newborn shoot is er meer ruimte voor styling en stuur ik ook meer in poses en bijvoorbeeld waar we foto's maken.

Heb je een andere vraag?

Stuur me een berichtje!