Online masterclass kraamtijd fotografie

Meld je aan!

Tijdens de masterclass vertel ik je alles wat ik in de afgelopen 3,5 jaar over kraamtijd fotografie heb geleerd zodat jij:

- Zelfverzekerd en met de beste voorbereiding foto’s kunt gaan maken tijdens de kraamtijd

- Precies weet waar je aan moet denken bij het fotograferen tijdens de kraamtijd

- Niet meer bang bent voor de lastige situaties waarmee je te maken kunt krijgen

- Weet hoe je een verhaal verteld met beeld

Deze onderwerpen komen aan bod:

Over kraamtijd fotografie

Wat is kraamtijd fotografie nou precies en wat maakt het anders dan bijvoorbeeld een newborn shoot?

Fases van de kraamtijd

Wat je kunt verwachten van elke dag van de kraamtijd.

Gedragsregels / gepaste aanwezigheid

Hoe je er voor zorgt dat je aanwezigheid voor iedereen goed voelt en belangrijke ongescheven regels.

Story telling

Je leert hoe je nou echt het verhaal van de kraamtijd kunt vertellen, waarbij de ouders zodra ze terug kijken naar de foto's het gevoel hebben weer terug te gaan naar het moment.

Omgaan met slecht licht

Tijdens de kraamtijd krijg je vaak te maken met slecht licht. Ik leer je hoe je hier het best mee om kunt gaan aan de hand van verschillende voorbeelden en keuzes die ik maak.

Mijn werkzijze

Ik neem je stap voor stap mee in mijn gehele werkwijze. Ook hier zullen er veel practische voorbeelden zijn en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

doe mee!

Dit zeggen mijn klanten:

''Tamar kwam bij ons thuis voor een kraamshoot en wat heeft ze prachtige beelden gemaakt! Ze heeft de perfecte balans gemaakt tussen rauwe, bijna documentaire-achtige beelden en de zachtere, liefdevolle shots. Ze straalt rust uit tijdens de shoot, wat heel fijn is in deze toch ook wel hectische periode. Wij zijn heel blij met de beelden van deze kraamshoot, omdat het zo’n bijzondere eerste periode is als vers gezin.''

''Tamar kwam in mijn kraamtijd en was aanwezig bij het moment dat ik voor het eerst in de douche ging met mijn kersverse zoon. Mijn man en dochter stonden in de badkamer. De kraamhulp hielp me. Intiemer kan haast niet. Niet alleen is dit waanzinnig vastgelegd, maar als ik terug kijk op dit moment voelde ik haar aanwezigheid niet. Zo op de achtergrond. Ik vind dat heel knap dat een fotograaf dit kan en daarmee dit ongelofelijk intieme moment zo puur vast kan leggen. Eeuwig dankbaar voor.''

Over Tamar

Toen ik ruim drie jaar geleden begon met fotograferen tijdens de kraamtijd deed ik maar wat. Ik had een duidelijk doel: de kraamtijd vastleggen zoals die is als dierbare herinnering voor later, maar hoe deed ik dat eigenlijk?

Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje was ik best goed voorbereid, maar één ding waren we vergeten. De kraamtijd.

Dat de eerste weken na de geboorte van onze dochter pittig zouden zijn wisten we wel, maar dat er ook zo veel dierbare momenten bij waren die we door hormonen, lichamelijk herstel en vermoeidheid zelf niet goed konden onthouden hadden wij ons niet gerealiseerd.

Wat had ik graag foto’s willen hebben van mijn kraamtijd.

Omdat ik dit anderen zo gun besloot ik van ‘’allround familiefotograaf’’ naar ‘’kraamtijd fotograaf’’ te gaan. In de daarop volgende jaren heb ik veel geleerd. Zowel het vertellen van verhalen met beeld als omgaan met lastige (licht) omstandigheden waar je tijdens de kraamtijd mee te maken krijgt, been there, done that.

Ik vind het zo tof om te zien dat er meer bekendheid komt voor deze vorm van fotografie en het is mijn droom dat dit net als een newborn shoot een gangbare fotografie vorm wordt.

Daarom vertel ik jou tijdens deze online masterclass alles wat je moet weten om te beginnen met kraamtijd fotografie!

Voor wie is kraamtijd fotografie WEL?

Voor wie is kraamtijd fotografie NIET?

  • - Je wilt aan het begin van de week precies weten hoe die loopt
  • - Je maakt graag perfect gestylde foto’s
  • - Je vindt het lastig om je plek te vinden wanneer emoties hoog oplopen
  • - Je hebt passie voor nieuw leven
  • - Je neemt de kraamtijd heel serieus en ziet de waarde van foto’s van deze periode in
  • - Je vertelt graag verhalen met je foto’s
  • - Je kunt goed aanvoelen wat iemand nodig heeft

ja, Dit is echt iets voor mij!

FAQ

Ik twijfel of ik klaar ben voor kraamtijd fotografie, komt de masterclass niet te snel voor mij?

Ik ben (nog) geen fotograaf, maar het lijkt mij een mooie toevoeging op mijn huidige werk in de geboortezorg

Kan ik de masterclass eventueel terugkijken?

Tijdens de masterclass vertel ik alles over kraamtijd fotografie, maar ik ga niet in op het technische stuk van fotografie. De masterclass is dus eigenlijk voor iedereen die wil leren hoe kraamtijd forografie werkt.

Tijdens de masterclass leer ik je echt alles wat je moet weten voordat je aan de slag gaat met kraamtijd fotografie. Daarna kun jij echt met een gerust gevoel voor klanten fotograferen.

Ja! De masterclass wordt opgenomen zodat je hem kunt terugkijken

Heb je een andere vraag?

Stuur me een berichtje!

Meest gekozen!

03

02

01

Masterclass kraamtijd fotografie

1 op 1 Masterclass kraamtijd fotografie + samen shooten

1 op 1 Masterclass kraamtijd fotografie

• 1 op 1 masterclass zoals eerder beschreven

• Samen shooten bij een kraamgezin

• Je ziet mijn werwijze

• Je hebt direct portfolio materiaal om nieuwe klanten mee aan te trekken

• We passen de masterclass aan op jouw wensen en niveau

• Zo haal je er precies uit wat jij nodig hebt

• Tijd en datum in overleg

• Kijk de masterclass live op 6 juli

• Of kijk hem in je eigen tijd terug

• Er is voldoende ruimte om vragen te stellen, ook achteraf via mail

Investering:

Investering:

Investering:

€ 149,-

€ 349,-

€ 899,-

Dit wil ik!

Dit wil ik!

• Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

• Betalen in termijnen is mogelijk

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Whatsapp met mij!