Leer Tamar kennen!

Ik vertel jouw verhaal met mijn foto's

Verhalen vertellen met foto's is wat ik het liefst doe. Zo kan jij altijd weer terug het moment waarop de foto's zijn genomen! Of dit nou tijdens de zwangerschap, kraamtijd, een bruiloft - of een andere aangelegenheid is, dit maakt voor mij eigenlijk geen verschil; ik vertel jullie verhaal met mijn beeld.

Leuk om te weten:

Wat feiten over mij:

Mama van Bowie '19

Kraamtijd nerd

27 jaar

Ik drink mijn thee koud

Uit Voorburg

Werkte vroeger in de farmacie

Passie voor fotografie

Zwanger van baby #2

Lees mijn hele verhaal

Als ik nu jouw vriendenboekje nu zou invullen:

Ik ben verslaafd aan

Mijn lievelingsmaaltijd op de dag is

De roze Tony's Chocolonely

De borrelhapjes

In mijn vrije tijd doe ik het liefst

Ik ben afgestudeerd als

Op het moment: slapen! (tropenjaren)

Medisch laborante

Wat mij gelukkig maakt is

Ik ben gek op

Tijd met familie in de natuur

Verre reizen maken

Dit ben ik:

Achter de camera

Voor de camera

Dit zeggen mijn klanten:

Jony & Bart

Lifestyle love

Rianne

Een hele prettige en ongedwongen shoot hebben we samen met Tamar gehad. Een prachtige locatie, goede kwaliteit foto's en tijdens de shoot hebben we ook echt plezier gehad!

Kraamtijd reportage

Tamar kwam bij ons thuis voor een kraamshoot en wat heeft ze prachtige beelden gemaakt! Ze heeft de perfecte balans gemaakt tussen rauwe, bijna documentaire-achtige beelden en de zachtere, liefdevolle shots. Ze straalt rust uit tijdens de shoot, wat heel fijn is in deze toch ook wel hectische periode. Wij zijn heel blij met de beelden van deze kraamshoot, omdat het zo’n bijzondere eerste periode is als vers gezin.

SUzanne

Lifestyle Gezin

Wij waren misschien wat onwennig aan het begin van de shoot, maar Tamar stelde ons gelijk op ons gemak. Daarna ging het allemaal eigenlijk van zelf. Het blijft altijd spannend hoe het eindresultaat is, maar wauw... wat zijn de foto’s mooi geworden. Liefdevolle foto’s van ons samen met de prachtige kleuren van de ondergaande zon, zo mooi. Dankjewel Tamar!

Marscha

Lifestyle zwangerschap

De communicatie verliep goed, via instagram en mail. Tijdens de shoot hing er een relaxede, laagdrempelige sfeer wat ik fijn vond. Waren gewoon gezellig aan het kletsen tijdens de shoot waardoor het ook mooie spontane foto's zijn geworden. Ik ben blij met de gemaakte foto's en vond het ook fijn dat we zelf een keuze konden maken uit de gemaakte foto's (wat nog steeds best lastig was)

Annemiek

Kraamtijd reportage

Wauw.. wat een prachtige foto’s hebben we van de kraamtijd reportage. We wisten van te voren niet goed wat we qua style konden verwachten van de foto’s. Maar ze zijn zo puur en echt. Zo bijzonder om deze momenten vast te leggen. We voelde ons meteen op ons gemak bij Tamar

Dit leg ik voor jou vast:

Trouwen

Lifestyle

Kraamtijd

boek je shoot!