Leer Tamar kennen!

Ik vertel jouw verhaal met mijn foto's

Verhalen vertellen met foto's is wat ik het liefst doe. Zo kan jij altijd weer terug het moment waarop de foto's zijn genomen! Of dit nou tijdens de zwangerschap, kraamtijd - of een andere aangelegenheid is, dit maakt voor mij eigenlijk geen verschil; ik vertel jullie verhaal met mijn beeld.

Wat feiten over mij:

Leuk om te weten:

Kraamtijd nerd

Mama van Bowie '19 en Benja '22

28 jaar

Ik drink mijn thee koud

Uit Voorburg

Werkte vroeger in de farmacie

Ik maak foto's die waardevoller worden met de tijd omdat...

Toen ik zelf moeder werd heb ik heel veel foto's gemaakt en laten maken. Van een bepaalde periode miste ik alleen foto's, namelijk de kraamtijd. Een tijd waarin ik werd geleefd, pijn had, hormonen gierden en de tijd leek voorbij te vliegen. Juist nu had ik foto's willen laten maken. Om die hectiek vast te leggen, zodat ik het voor altijd nog eens in slow motion kon herbeleven en ooit ook aan mijn kinderen te laten zien.

Dit ben ik:

Achter de camera

Voor de camera

Dit zeggen mijn klanten:

Jony & Bart

Lifestyle love

Rianne

Een hele prettige en ongedwongen shoot hebben we samen met Tamar gehad. Een prachtige locatie, goede kwaliteit foto's en tijdens de shoot hebben we ook echt plezier gehad!

Kraamtijd reportage

Tamar kwam bij ons thuis voor een kraamshoot en wat heeft ze prachtige beelden gemaakt! Ze heeft de perfecte balans gemaakt tussen rauwe, bijna documentaire-achtige beelden en de zachtere, liefdevolle shots. Ze straalt rust uit tijdens de shoot, wat heel fijn is in deze toch ook wel hectische periode. Wij zijn heel blij met de beelden van deze kraamshoot, omdat het zo’n bijzondere eerste periode is als vers gezin.

SUzanne

Lifestyle Gezin

Wij waren misschien wat onwennig aan het begin van de shoot, maar Tamar stelde ons gelijk op ons gemak. Daarna ging het allemaal eigenlijk van zelf. Het blijft altijd spannend hoe het eindresultaat is, maar wauw... wat zijn de foto’s mooi geworden. Liefdevolle foto’s van ons samen met de prachtige kleuren van de ondergaande zon, zo mooi. Dankjewel Tamar!

Marscha

Lifestyle zwangerschap

De communicatie verliep goed, via instagram en mail. Tijdens de shoot hing er een relaxede, laagdrempelige sfeer wat ik fijn vond. Waren gewoon gezellig aan het kletsen tijdens de shoot waardoor het ook mooie spontane foto's zijn geworden. Ik ben blij met de gemaakte foto's en vond het ook fijn dat we zelf een keuze konden maken uit de gemaakte foto's (wat nog steeds best lastig was)

Annemiek

Kraamtijd reportage

Wauw.. wat een prachtige foto’s hebben we van de kraamtijd reportage. We wisten van te voren niet goed wat we qua style konden verwachten van de foto’s. Maar ze zijn zo puur en echt. Zo bijzonder om deze momenten vast te leggen. We voelde ons meteen op ons gemak bij Tamar

Dit leg ik voor jou vast:

Lifestyle

Kraamtijd

boek je shoot!