Geboortefotografie Tamar Fotografie

Wauw, je krijgt een baby!

Overweeg je geboortefotografie in Delft? Wat goed! Want de geboorte van je kind is een unieke gebeurtenis vol emoties en momenten die je voor altijd wilt koesteren.

De waarde van geboortefotografie in Delft gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden. Het is een ondersteunende aanwezigheid die jou helpt om de essentie van het moment vast te leggen, of het nu een vreugdevolle gebeurtenis is of een emotioneel uitdagende ervaring, ik leg het vast zoals het is. De beelden zijn niet alleen visuele herinneringen, maar dienen ook als een krachtige bron van troost en heling.

Het terug zien van de foto's kan een transformerende reis zijn, een middel om emoties te verwerken en te omarmen, en een manier om de kracht en schoonheid van het leven te vieren, zelfs in de meest intieme momenten.

Bekijk de geboorte van:

Laten we kennismaken!

zullen we Samen een theetje drinken?

Bekijk de pakketten:

Voordeligste keus

03

01

02

Geboortefotografie

Geboortefotografie + zwangerschap shoot + kraamtijd reportage

Geboortefotografie + zwangerschap shoot

24/7 standby vanaf week 38

Geboorteverhaal vastgelegd tot 2 uur na de geboorte

Alle door mij geselecteerde foto's digitaal (+/- 150_

• Super snelle preview

Luxe album met mooie linnen kaft (15*15 cm)

Geboortefotografie:
Alles van pakket 1

+ GRATIS upgrade naar groter 20*20 cm luxe album

Geboortefotografie + zwangerschap shoot:
Alles van pakket 2

+ GRATIS upgrade naar groter 30*30 cm luxe album

Zwangerschap shoot:
Uitgebreide kennismaking tijdens shoot

20 foto’s digitaal in hoge resolutie (kies je zelf uit)

± 1,5 uur fotografie bij jullie thuis of op locatie

• Een gecombineerd fotoalbum met zowel foto’s van de zwangerschap als geboorte

Kraamtijd reportage:
Alle door mij geselecteerde foto's digitaal

± 2,5 uur fotografie

• Super snelle preview

• Julie hele verhaal gebundeld in een luxe album met linnen kaft

Investering:

Investering:

Investering:

€ 1950,-*

€ 2700,-*

€ 2250,-*

Vraag een informatie brochure aan!

* Betalen in termijnen is mogelijk

Dit zeggen mijn klanten:

Lotte

Vanaf het eerste gesprekje ter oriëntatie tot het afleveren van het album was het contact professioneel, betrokken en vanuit een hart voor wat ze doet. De kraamtijd is kwetsbaar en hectisch. Daar konden we Tamar goed bij hebben. Ben blij dat we het gedaan hebben. De foto’s vertellen het verhaal van hoe de kraamtijd bij ons was, van de stralende oogjes van mijn oudste bij het zien van haar zusje, tot de Vanish en gebruikte bordjes beneden in de kast, het staat op beeld. Precies zoals het was.

Rianne

Tamar kwam bij ons thuis voor een kraamshoot en wat heeft ze prachtige beelden gemaakt! Ze heeft de perfecte balans gemaakt tussen rauwe, bijna documentaire-achtige beelden en de zachtere, liefdevolle shots. Ze straalt rust uit tijdens de shoot, wat heel fijn is in deze toch ook wel hectische periode. Wij zijn heel blij met de beelden van deze kraamshoot, omdat het zo’n bijzondere eerste periode is als vers gezin.

Annemiek

Wauw.. wat een prachtige foto’s hebben we van de kraamtijd reportage. We wisten van te voren niet goed wat we qua style konden verwachten van de foto’s. Maar ze zijn zo puur en echt. Zo bijzonder om deze momenten vast te leggen. We voelde ons meteen op ons gemak bij Tamar

Tamar Fotografie - geboortefotografie
Tamar Fotografie - geboortefotografie

FAQ

Ik twijfel omdat ik niet weet wat ik kan verwachten

Mijn partner wil geen extra persoon bij de bevalling

Heb je nog plek rond mijn uitgerekende datum?

Dit is een veel gehoord bezwaar. Voor partners is de geboorte van jullie kindje weer op een andere manier spannend dan voor jou. Het allerbelangrijkste is dat jullie beide graag willen dat er foto's worden gemaakt van deze bijzonde gebeurtenis. Daarintegen ben jij wel degene die gaat bevallen. Jij mag verwachten dat er aan jouw wensen wordt voldaan. Ga eens het gesprek met elkaar.

Dat snap ik! Zeker als je in verwachting bent van je eerste kindje weet je niet goed wat je kunt verwachten en of het het echt waard is.

Ik zou willen voorstellen om eens (telefonisch) kennis te maken. dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en kun je aanvoelen of je mijn aanwezigheid tijdens de geboorte ziet zitten.

Omdat ik voor 4 weken 24/7 stand by sta voor een geboorte kan ik in combinatie met mijn eigen jonge gezin maar een beperkt aantal geboortes aannemen. Wil je weten of ik rond jullie uitgerekende datum nog plek heb? Stuur me een email, DM of whatsappje :)

Heb je een andere vraag?

Stuur me een berichtje!